* Gælder ikke ekstra tilbehør
* Gælder for bestillinger over 150 kr.
* Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og tilbudsmenuer
* kun på udvalgte varer/kategorier
* Kun ved online bestilling
Mi - Æggenudler som serveres i en varm suppe, med forskellig slags kød, grønsager, hvidløg, forårsløg, ristede løg og koriander.
" Banh Canh" er lavet på en smagfuld suppe og tykker udon nudler.
Retten kan fås med forskellig kød, friske urter , ristede løg og koriander.
Fra d. 1. januar 2021 træder en ny miljøbeskyttelseslov i kraft, som betyder at vi ikke kan uddele gratis bæreposer. Poser skal som minimum koste 4 kr.
“Gỏi Cuốn”, som også kaldes friske sommerruller. Vores “Gỏi Cuốn” er friske, da vi laver dem lige efter din bestilling. Rullerne indeholder: salat mix, syltede gulerødder, friske urter som mynte og thai basilikum. Du kan vælge mellem sesamsovs, fiskesovs- og hoisinsauce.
“Chả Giò” er en friture stegt forårsrulle, med svine/rejefars. Retten serveres med sød chilisauce.
“Phở” er en traditionel vietnamesisk risnudel suppe. Suppen er marineret med stjerneanis, sort kardemomme, frisk ingefær og løg. Retten er toppet med fint hakket forårsløg, løg og peber. Retten bliver serveret med lidt thai basilikum, bønnespirer, chili og lime.
“Mì Quảng” er med specielle gule nudler, som stammer fra Quang Nam, der ligger i det centrale Vietnam. Retten serveres med lime, frisk mynte og thai basilikum og toppes med forårsløg.
med andesteg med sprødt skind og marineret svinekød, ristet jordnødder og mynte.
Tynde risnudler i bundter. “Bánh Hỏi”. Retten serveres med iceberg salat, argurk, syltede gulerødder og toppet med ristet jordnødder, ristet løg samt serveres med velsmagende fiskesovs.
Cơm Sườn er populær i det centrale Vietnam. Retten er med kogt ris og serveres med svinekoteletter, vietnamesisk farsbrød, syltede grønsager samt hjemmelavet fiskesovs.
Retten er med risnudler og serveres i en stor skål med salat, agurk, syltede gulerødder, citrongræs, jordnødder og ristetløg med toppet friske mynte, thaibasilikum, koriander og chili.
“Phở Xào” Stegte friske risnudler er en fantastisk hverdagsret. Retten kan serveres med valgfrit kød.
Bánh Mì vietnamesisk sandwich, kan serveres med valgfrit kød kombineret med sursøde vietnamesiske pickles og koriander i luftigt brød.
Hủ Tiếu Nam Vang
“Hủ Tiếu Nam Vang” vietnamesiske nudelsuppe, som stammer fra Nam Vang og er en populær ret i Syd Vietnam. Retten serveres med forskellige friske urter med en suppe kogt på svinefond og toppet med ristet hvidløg.
(smoothie)
Vejret i Syd Vietnam, Saigon, er varmt og fugtigt. For at slå varmen, drikker vietnameserne mange ispressede drikkevarer, herunder “Sinh Tố”, som også kaldes smoothies. “Sinh Tố” er en cremet kold smoothie, der består af blendet frugt eller bær.